A titkos összetevő

MAKÓI SERTÉS SZELET

Hozzávalók:
4 sertésszelet sertés comb

bors
1 fej hagyma
1 ek. mustár
tej
liszt
tojás

Elkészítés:
A jól kivert sertésszeleteket megsózzuk, törött borssal ízesítjük. 1 nagyobb fej vöröshagymát lereszelünk, és a mustárral elkeverjük. A hagymakrémmel megkenjük a hússzeleteket, majd összehajtjuk, megtűzzük, tepsibe rakjuk és puhára pároljuk. Közben sűrű besamelmártást készítünk amit ráöntünk a kész húsra, megszórjuk reszelt sajttal, zsemlemorzsával és visszarakjuk a forró sütőbe, Pirosra sütjük a tetejét. Bármilyen köret jó mellé. Mi tört burgonyával és sült hagymakarikával fogjuk tálalni.
Jó étvágyat kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s